About us

Санто Волкано България ООД е официален представител на уникалните козметични линии Santo Volcano Spa и Olive Spa за България. Козметичните продукти са дерматологично тествани, одобрени и произведени в Гърция (Санто произлиза от думата Санторини, която е вулканичен остров). Нашата мисия е холистична грижа за кожата, осигурявайки й най-качествените съставки и минерали.

Козметичните продукти на Санто Волкано Спа (Santo Volcano Spa) се базират на вулканична вода, органичен зехтин и изобилие от главно извлечени от растенията органични масла и екстракти. Формулите ни са комбинация от доказано безопасни и патентовани съставки (Filmexel® – Hydroviton® PLUS – SymLift ™ – Sepitonic™ M3 – Riboxyl™ – Algisium C ®), освободени от тежки химикали и целящи автономизирането на свързаните с възстановяване на кожата механизми за спомагане и засилване на естествените функции на кожата. Затова ние се доверяваме на световно признати доставчици на суровини, предлагайки иновативни технологии, с цел да разработим марка, която ефективно да се грижи за кожата Ви и същевременно да гарантира, че са спазени всички стандарти.

Вулканичната вода е крайно чиста вода, наситена с естествени минерали (магнезий – калций – калий – силициев двуокис), които подсилват бариерата на кожата и спомагат за реминерализацията й. Филтрацията на вулканична вода се извършва посредством проникване на капки дъжд през вулканични скали до спускането им във вулканичен извор под тях. Посредством тази природна филтрация вулканичната вода получава уникалния си ободряващ и минерален състав.

Продуктовата линия Santo Volcano SPA има сертификат за безопасност от лабораторията JS Hamilton. Потвърждава безопасността на употребата на продуктите върху чувствителна кожа, склонна към атопия, псориазис или екзема. От загриженост за нашите клиенти, ние непрекъснато следим качеството на съставките, използвани за производството на козметика.

В съвременния ни начин на живот се сблъскваме с много външни агресори като замърсяването на околната среда, фотостареенето, стреса, тютюневия дим, недостатъчното поемане на витамини, липсата на сън, които водят до преждевременно стареене. За това Santo Volcano Spa е събрал цялата необходима помощ чрез богатите си концентрации, които подсилват Вашата вътрешна защитна система чрез детоксикация, антиоксидантна защита, дълготрайно и интензивно овлажняване, подновяване на клетките, стимулиране синтеза на колаген, успокояване на хроничния сърбеж или зачервяване.
Проведохме редица изпитвания и проучвания, за да сме сигурни, че Santo Volcano Spa оказва положително въздействие върху хора, които страдат от свързани с алергия / атопия на кожата, в това число чувствителна кожа, екзема и псориазис.

Като магазин santovolcano.bg, ние сме единственият официален представител на гръцката козметика Santo Volcano SPA в България. За повече информация относно сътрудничество, моля, посетете раздела ПАРТНЬОРСТВО или се свържете директно с нас – виж контакти